Ommetjes

Het hele jaar door kunt u een heerlijke wandeling maken van ca. 5 kilometer.

Deze ommetjes kan je maken.

Ommetje Vijf Eiken Rijen

Deze wandeling door veelal bosgebied begint bij Eetcafé De Vijf Eiken in Rijen. Een folder van de route is gratis verkrijgbaar bij de Vijf Eiken, Camping d’n Mastendol en de bibliotheek in Rijen en Gilze.
Bekijk/download folder Ommetje Vijf Eiken.

Ommetje Leemkuilen Gilze

Het hele jaar door kunt u wandelingen maken vanaf 5 tot 13 kilometer. De wandelingen starten allemaal vanaf Café de Hooikar in Gilze. De routes van de wandelingen zijn gratis verkrijgbaar bij De Schaepsdyck, Café de Hooikar en bibliotheek in Rijen en Gilze. Bekijk/download folder Ommetje Leemkuilen.

Kleine slingerdreef Gilze

Ommetje Klein Heike

Deze wandeling van 5 kilometer is ook het hele jaar toegankelijk. Het ommetje start bij Eetcafé d´n Brooy. Voor de geocachers zijn in deze wandeling verschillende schatten verborgen en mooie extra uidaging. De routes zijn gratis verkrijgbaar bij Eetcafé d’n Brooy.
Bekijk/download folder Ommetje Klein Heike.

Ommetje Hulten

Eind 2014 zijn de eerste stappen gezet voor een ommetje Hulten. Er is nog wat medewerking van een aantal argrariers nodig om het ommetje te realiseren.

Ommetje Molenschot

Ook hier wordt door de werkgroep hard aan gewerkt.

Recreatiepark Wolfsweide

Vanaf januari 2014 kan iedereen een heerlijke wandeling maken door het recreatiepark Wolfsweide. De bewonerswerkgroep van deze wijk heeft samen met Willem Post van onze vereniging een wandelroute met QR-codes opgesteld. In het park staan op diverse plaatsen paaltjes met deze codes. Door het scannen van de codes met een mobiele telefoon, kunnen uw kinderen op een speelse manier informatie zoeken over de flora en fauna in het park Wolfsweide. In de wandelroute komt u ook langs een insectenhotel waarin allerlei insecten een plekje kunnen vinden. We wensen u heel veel wandelplezier.

Word ook lid!

Word lid van de Natuur- en Landschapsvereniging Gilze en Rijen